Voit aloittaa unelmasi toteuttamisen heti

Saitko mahtavan idean? Löysitkö uuden unelman? Ja päätit heti perään että "sitten kun..."
Minulla on parempi ehdotus: aloita heti! Voit ihan oikeasti aloittaa heti, miksi odottaakaan? Tiedän, toki että kun idea tai unelma on iso, tuntuu järkevämmältä odottaa, että sen toteuttamiselle on aikaa. Mutta milloinka sitä aikaa sitten on niin paljon?

Mitä jos aloitatkin pienin askelin? Ja aloitat jo tänään. Aina voit aloittaa heti, kyse on vain siitä, kuinka isoin askelin lähdet liikkeelle. Askelten koon voit valita ihan itse.

Jos haaveesi on esimerkiksi opiskelun aloittaminen tai työpaikan vaihto, voit jo heti alkaa tutkimaan vaihtoehtoja, tarkentamaan toiveitasi ja suunnittelemaan järjestelyjä. Voit alkaa jollain pienelläkin tavalla perehtymään aiheeseen ja siihen liittyviin asioihin.

Kun aloitat heti, saat hyödynnettyä innostuksesi liikevoiman parhaalla mahdollisella tavalla. Pidät unelmaasi yllä, kun teet jotain pientä joka päivä, vaikka vain ajatustasolla. Etenet melkein huomaamattasi ja jokainen pienikin askel vie sinua lähemmäksi päämäärää.

Kun unelmasi on mukanasi alitajunnassasi joka päivä, huomaat paremmin avautuvat mahdollisuudet ja etkä menetä yhtään tarjoutuvaa tilaisuutta turhaan.

 

 
 

Haluatko tiedon uusista artikkeleistani?

Lähetän mielelläni sinulle tiedon uusista jutuistani. Tilauslahjaksi saat minulta ilmaisen valmennusvideon

I agree to have my personal information transfered to GetResponse ( more information )

En koskaan luovuta osoitetietojasi muualle ja voit halutessasi peruuttaa tilauksesi milloin vain.

Lisää kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.