Oletko päättänyt nostaa hyvinvointisi uudelle tasolle ja lisätä energiaa elämääsi?

Oletko turhautunut jatkuvaan kiireeseen, stressiin, väsymykseen ja keskittymistäsi häiritsevään ajatus- ja tunnemyllerrykseen? Tunnetko ehkä riittämättömyyttäkin? Kaipaatko ajankäyttöösi selkeyttä ja vapautta? Oletko tehnyt päätöksen, että nyt tämä pinnistely ja sinnittely saa riittää?! Haluatko aloittaa uuden elämän ja elää unelmaasi nyt eikä "sitku"?

Olet oikeassa paikassa!

Energinen Elämä -valmennusohjelmassani saat selkeät askeleet ja tehokkaat keinot positiivisten muutosten toteuttamiseen elämässäsi. Energisyys ja selkeys ovat pian luonnollinen osa päivittäistä elämääsi ja etenet lempeän määrätietoisesti tavoitteissasi. Lue lisää kokemuksista ja ohjelmasta:

Palasin lueskelemaan ja kertaamaan materiaaleja vielä viikkoja valmennuksen jälkeen. Leena on lämmin ja hänen rauhallisuutensa kuului videoilla ja oli luettavissa teksteistä. Leenan miellyttävän rauhallinen ääni on jo itsessään meditatiivinen. Suosittelen lämpimästi!

Jokapäiväiset netissä olevat aineistot, johon voi palata koska vaan. Tsemppaava ja salliva ote. Omatahtisuus. Kiitos hyvästä kurssista, ymmärsin kuukauden aikana, että vaikka nyt olikin kevään kiivaimmat hetket töissä, niin pienetkin muutokset ja niiden ylläpitäminen vaikuttavat, vaikka tuntui ettei aikaa ole mihinkään uuteen.

Tässä on huomioitu myös mentaalipuoli, mikä on olennaista onnistumisen kannalta. Kiitos. Todella hyvä kurssi. Sai olla armollinen itselle ja viikkotehtävät auttoi pysymään ruodussa. Aion palata tallenteisiin ja jatkaa matkaa kohti tavoitetta.

Sinnittelystä parempaan jaksamiseen.

Puurtamisesta sisältörikkaaseen, energiseen elämään.

1. Energinen Elämä -valmennusohjelma

1. ENERGINEN MINÄ: OTA ELÄMÄSI HALTUUN


 • TULOS 4 viikossa: NOSTAT ENERGIATASOASI, VAHVISTAT ITSEVARMUUTTASI ja POSITIIVISTA ASENNETTASI
 • Tunnistat, mitkä asiat vaikuttavat energiatasoosi ja mitkä elämäsi osa-alueet kaipaavat erityistä huomiotasi tällä hetkellä. Saat vankan pohjan positiivisten muutosten toteuttamiselle ja selkeät ohjeet etenemiseen itsellesi sopivilla askelilla.
 • SISÄLTÄÄ VERKKOKURSSINI: Energinen Elämä, Tunnekoulu, Ainutlaatuinen - vahvista itsetuntoasi määrätietoisin askelin.

2. ENERGINEN KEHONI


 • TULOS 4 viikossa: TOTEUTAT KEHOASI ENERGISOIVAN RUOKAREMONTIN JA JAKSAT PAREMMIN
 • Tässä osiossa voit keskittyä tasapainoisen hyvinvoinnin ja energisemmän elämäntavan rakentamiseen. Valmennusohjelma on rakennettu siten, että voit huomioida yksilölliset tarpeesi oikeanlaisen ravinnon, riittävän palautumisen ja virkistymisen osalta.
 • SISÄLTÄÄ VERKKOKURSSINI: Energinen Elämä, Ruokaremontti helpoksi

3. ELÄMÄNILOINEN AJANHALLINTA


 • TULOS 4 viikossa : SELKIYTÄT AJANKÄYTTÖÄSI JA HELPOTAT AJANHALLINTAASI
 • Jotta voit konkreettisesti toteuttaa hyvinvoivan, energisen elämän haaveesi, on varmasti tarpeen tarkastella myös ajankäyttöäsi. On aika tehdä tilaa uudelle, luopua vanhoista ajatusmalleista ja toimintatavoista. Selvität elämäsi ja ajatusmalliesi perusrakenteita: arvojasi, elämäntehtävääsi ja uskomuksiasi. Huomaat, kuinka valintatilanteet ja päätöksenteko helpottuvat ja löydät uudenlaisen harmonian elämääsi.
 • SISÄLTÄÄ VERKKOKURSSINI: Energinen Elämä, Elämäniloinen Ajanhallinta

4. TIETOINEN ELÄMÄNTAITO - MINDFULNESS


 • TULOS 8 viikossa: LISÄÄT MIELENRAUHAA ja KEHITÄT STRESSIN SÄÄTELYN sekä MIELENHALLINNAN TAITOJASI
 • Löydät uuden, levollisemman lähestymistavan arjen haasteisiin. Tämän mindfulness-osion vahvuutena on käytännöllinen lähestymistapa arjen sovelluksiin. Saat mahtavan tietopaketin siitä, kuinka moniin eri haasteisiin löydät avun mindfulness-ajattelumalleista ja harjoituksista.
 • SISÄLTÄÄ VERKKOKURSSINI: Tietoinen Elämäntaito - Mindfulnessin perusteet, Erityisherkän Tietoisuustaidot

5. UNELMOI TOSISSASI - TOTEUTA UNELMASI


 • TULOS 4 viikossa: SAAT ROHKEUTTA UNELMOIDA ISOSTI ja SELKEYDEN KUINKA VOIT TEHDÄ UNELMISTA MÄÄRÄTIETOISESTI TOTTA
 • On aika nostaa hyvinvointisi uudelle tasolle ja lähteä rohkeasti unelmiesi perään. Teet unelmistasi totta itsellesi sopivalla tahdilla, määrätietoisin askelin. Valmennusohjelma tukee sinua jokaiselle askeleellasi.
 • SISÄLTÄÄ VERKKOKURSSINI: TsemppiFiilis - Löydä sisäinen rohkeutesi unelmiesi toteuttamiseen

Energinen Elämä -valmennusohjelmaan sisältyvät verkkokurssit:

 • Energinen Elämä (ovh 95€)
 • Tunnekoulu (ovh 29€)
 • Ainutlaatuinen - Vahvista itsetuntoasi määrätietoisin askelin (ovh 45€)
 • Ruokaremontti helpoksi (ovh 49€)
 • Elämäniloinen Ajanhallinta (ovh 45€)
 • Tietoinen Elämäntaito - Mindfulnessin perusteet (ovh 95€)
 • Erityisherkän Tietoisuustaidot (ovh 39€)
 • Energinen Päivä -äänitteet (ovh 15€)
 • TsemppiFiilis - Löydä sisäinen rohkeutesi unelmiesi toteuttamiseen (ovh 45€)

VIP-ohjelman kurssikirjastoon sisältyy 500 euron arvosta verkkokursseja, joiden sisältöarvo verrattuna henkilökohtaiseen valmennukseen on useita tuhansia euroja. Jos kuitenkin haluat mieluummin ostaa jonkin näistä kursseista yksittäin, löydät ne UnelmaFiilis Akatemiasta tai jos haluat tulla henkilökohtaiseen valmennukseeni, löydät valmennuspakettini UnelmaFiiliksestä.

Verkkokurssien lisäksi VIP-sivuille sisältyy runsaasti muuta tietoa ja materiaalia, jotka täydentävät tätä kokonaisuutta. 

2. VIP-webinaarit

Saat joka toinen kuukausi kutsun VIP-webinaariin, jossa käsitellään sykähdyttäviä mentaali- ja tunnevalmennuksen aiheita. Webinaariin valitsen tarkoin mielenkiintoisen ja ajankohtaisen aiheen, josta annan sinulle tiivistetyn tietopaketin, ideoita soveltamiseen omassa elämässäsi sekä vinkit lisäopiskeluun. 

Saat tiedon webinaarin aiheesta hyvissä ajoin ja sinulla on mahdollisuus lähettää omia kysymyksiäsi jo etukäteen. Myös webinaarin aikana voit esittää kysymyksiä. VIP-webinaareihin on pääsy ainoastaan VIP-ohjelman jäsenillä.

Kaikki webinaaritallenteet löytyvät jäsensivultasi, joten sinun ei tarvitse murehtia, jos et pääse paikalle webinaariin. Voit katsoa tallenteen koska vain ja kerrata tallenteita myöhemminkin.​

Yksittäisen webinaarin arvo on 15 euroa, joten vuodessa saat webinaareja 180 euron arvosta.​

3. Energinen Elämä -keskusteluryhmä

Ryhmätuki on yksi kaikkein tehokkaimmista motivaation lähteistä elämäntapamuutoksessa. VIP-jäsenenä pääset mukaan Energinen Elämä -keskustelupalstalle, jossa saat inspiraatiota, ideoita ja kannustusta muilta valmennusohjelman jäseniltä. Voit jakaa ajatuksiasi samanlaisten haasteiden parissa painiskelevien kanssa ja löytää käytännöllisiä ratkaisuja muiden kokemuksista. Täällä on lupa myös tuulettaa omista onnistumisistaan täysillä!

4. Henkilökohtainen valmennus VIP-hintaan

Kun sinulla on tarve henkilökohtaiselle valmennukselle, voit varata puhelin-/skype-valmennuksen kanssani edulliseen VIP-hintaan 45e / valmennuskerta. 

5. Meditaatio- ja hypnoosiäänitteet

 •  Energinen Päivä -voimavaraäänitteet
 • Tietoinen Elämäntaito -meditaatiot
 • Luo itsellesi turvapaikka mieleesi -mielikuvaharjoitus
 • Mielikuvamatka tulevaisuuteen
 • ... ja kaikki uudet, tulevat äänitteet!

6. VIP-postia

Joka lauantai saat sähköpostiisi VIP-postia ajankohtaisista aiheista. Se on samalla lempeä muistutus sinulle pitää huolta itsestäsi ja ottaa aikaa hyvinvoinnillesi.

7. Mainosvapaa blogi

Lisäbonuksena saat pienen mukavuustekijän julkisen blogini seuraamiseen, eli kun kirjaudut sivuilleni VIP-jäsenenä saat lukea täysin mainosvapaata blogia.​


LÄMPIMÄSTI TERVETULOA MUKAAN!

Kysyttävää? Laita minulle viestiä leena(a)unelmafiilis.fi, vastaan mielelläni!

Leena Pakonen

Mentaalivalmentaja

KTM

LCF Life Coach®

Mentaalivalmentaja Master, SHL

Hypnoosiohjaaja, SHL

Rentoutusohjaaja, SHL

NLP Practitioner​

Ravintovalmentaja, T4U

Hyvinvointivalmentaja, T4U

Asahi Health® -ohjaaja

Ryhmäliikuntaohjaaja, SVOLI

Aloita nyt Energinen Elämäsi!

Valmennusohjelman hinta on 129€ ja se on käytössäsi vuoden ajan kaikkine etuineen. Voit valita monipuolisista maksutavoista itsellesi sopivimman: luottokortti, verkkopankki tai osamaksu. Halutessasi voit jatkaa jäsenyyttäsi vuoden kuluttua edulliseen jatkotilaushintaan.

Sinulla on 30 päivän täysi tyytyväisyystakuu.

Luo itsellesi omannäköinen energinen elämä!

VIP-etusi:

1

★ VALMENNUSOHJELMA ★

Energinen Elämä -valmennusohjelmasta löydät tehokkaat täsmäkurssit mm. energiatasosi nostamiseen, ajatus- ja tunnemyllerryksen hallintaan, ajanhallintasi selkiyttämiseen, energisoivaan ruokaremonttiin ja mindfulness-taitojen perusteisiin. Voit opiskella kursseja omaan tahtiisi ja kiinnostuksesi mukaan tai edetä valmennuskokonaisuuden järjestyksessä. Saat käyttöösi 500 euron arvoisen verkkovalmennuskirjaston, joka vastaa tuhansien eurojen arvosta henkilökohtaista valmennusta.

2

★ WEBINAARIT ★

Energinen Elämä VIP-jäsenenä pääset mukaan VIP-webinaareihini, joissa avaan sinulle mentaali- ja tunnevalmennuksen maailmaa syvällisemmällä tasolla. Opit aivan uusia näkökulmia omien ajatusmalliesi ja toimintatapojesi hiomiseen tavoitteitasi tukeviksi. Saat keinoja käsitellä tunteitasi ja hyödyntää mielesi voimaa. Vuodessa pääset osallistumaan ja katsomaan tallenteina 90 euron arvosta uusia, mielenkiintoisia webinaareja. Sen lisäksi koko webinaariarkisto on käytettävissäsi jatkuvasti.

3

★ KESKUSTELURYHMÄ ★

Ryhmätuki on yksi kaikkein tehokkaimmista motivaation lähteistä elämäntapamuutoksessa. VIP-jäsenenä pääset mukaan Energinen Elämä -keskustelupalstalle, jossa saat inspiraatiota, ideoita ja kannustusta muilta valmennusohjelman jäseniltä. Keskustelupalstan arvo on mittaamaton.

4

★HENKILÖKOHTAINEN VALMENNUS ★

VIP-jäsenenä voit varata henkilökohtaisen puhelin-/skype-valmennuksen kanssani VIP-hintaan. Etusi on peräti 50€ jokaisesta valmennuskeskustelusta.

5

★ MEDITAATIOKIRJASTO ★

Saat käyttöösi myös kaikki meditaatio-, mielikuvaharjoitus- ja hypnoosiäänitteet, jotka olen julkaissut ja julkaisen tulevaisuudessa.

6

★ VIP-POSTI ★

Joka lauantai saat sähköpostiisi VIP-postia ajankohtaisista aiheista. Se on samalla lempeä muistutus sinulle pitää huolta itsestäsi ja ottaa aikaa hyvinvoinnillesi.

7

★ BONUS ★

Lisäbonuksena saat pienen mukavuustekijän julkisen blogini seuraamiseen, eli kun kirjaudut sivuilleni VIP-jäsenenä saat lukea täysin mainosvapaata blogia.​

Tule mukaan mahtavaan porukkaamme!

Valmennusohjelman hinta on 129€ja se on käytössäsi vuoden ajan kaikkine etuineen.Voit valita monipuolisista maksutavoista itsellesi sopivimman: luottokortti, verkkopankki tai osamaksu. Halutessasi voit jatkaa jäsenyyttäsi vuoden kuluttua edulliseen jatkotilaushintaan.

Sinulla on 30 päivän täysi tyytyväisyystakuu.


Kokemuksia VIP-verkkokursseilta:

Todella selkeä sekä tietoa antava kurssi jonka voi käydä omaan tahtiin. Suosittelen ehdottomasti. Kiitos kurssin vetäjälle!

 

Palasin lueskelemaan ja kertaamaan materiaaleja vielä viikkoja valmennuksen jälkeen. Leena on lämmin ja hänen rauhallisuutensa kuului videoilla ja oli luettavissa teksteistä. Leenan miellyttävän rauhallinen ääni on jo itsessään meditatiivinen. Suosittelen lämpimästi!

 

Tämä on kyllä ihan parasta, että tätä ohjelmaa voi suorittaa omaan tahtiin ja että nämä videot ja äänitteet saa itselle täältä ladattua. Tämä on elämäni kolmas mindfulness kurssi ja paras!

 

Jokapäiväiset netissä olevat aineistot, johon voi palata koska vaan. Tsemppaava ja salliva ote. Omatahtisuus. Kiitos hyvästä kurssista, ymmärsin kuukauden aikana, että vaikka nyt olikin kevään kiivaimmat hetket töissä, niin pienetkin muutokset ja niiden ylläpitäminen vaikuttavat, vaikka tuntui ettei aikaa ole mihinkään uuteen.

 

Valmennus herätti paljon uusia ajatuksia ja innosti pohtimaan omia ajatusmalleja ja ruokailutottumuksia. Mentaalipuoli oli itselleni tärkein. Kiitos asiantuntevasta opetuksesta / ohjauksesta!

 

Tässä on huomioitu myös mentaalipuoli, mikä on olennaista onnistumisen kannalta. Kiitos. Todella hyvä kurssi. Sai olla armollinen itselle ja viikkotehtävät auttoi pysymään ruodussa. Aion palata tallenteisiin ja jatkaa matkaa kohti tavoitetta.

Aloita valmennusohjelma >>