Toteuta Unelmiesi Vuosi!

Se aika vuodesta alkaa taas lähestyä, kun täytyy opetella kirjoittamaan uudet numerot päivämäärien jatkeeksi: 2017... Ja on haaveilun ja suunnittelun aika! 
Välipäivälomallani olen mietiskellyt odotuksiani ja unelmiani uudelle vuodelle. Haluan tehdä muutamia muutoksia arkipäiviini, varata aikaa enemmän ystävilleni, kirjoittamiselle ja omalle hyvinvoinnilleni. Muutokset eivät tapahdu itsestään, sitä täytyy vähän suunnitella. Muuten vanhat tavat valtaavat päiväni jälleen, eikä mikään muutu. Uusia tapoja täytyy vähän opetella.

Kirjoittelin unelmiani ja suunnitelmiani päiväkirjaani, välillä tuuletin päätäni leppoisalla talvikävelyllä. Jossain lumen kauniisti kuorruttamien puiden keskellä mieleeni juolahti ajatus, että ehkäpä sinäkin olet miettimässä samoja asioita. Voisit ilahtua, jos tekisin avuksesi pienen työkirjan, johon voit kirjata omat suunnitelmasi.

Tuumasta toimeen! Kynttilän tunnelmallisessa valossa, takkatuli lämpöisesti loimuten, syntyi tämä herttainen pieni työkirja. Toivon, että siitä on sinulle iloa!

 

 

 

Lue blogistani myös nämä jutut ja anna unelmillesi siivet:

 
 

Haluatko tiedon uusista artikkeleistani?

Lähetän mielelläni sinulle tiedon uusista jutuistani. Tilauslahjaksi saat minulta ilmaisen valmennusvideon

I agree to have my personal information transfered to GetResponse ( more information )

En koskaan luovuta osoitetietojasi muualle ja voit halutessasi peruuttaa tilauksesi milloin vain.

Lisää kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.