Yrityksen tiedot

Dream4REAL Oy, Emeleuksentie 3 A 2, 61500 Isokyrö. Y-tunnus 2375378-5.

 

Maksutavat

Energinen Elämä -blogin VIP-jäsenyyden voit maksaa Stripe-palvelun hyväksymillä luottokorteilla. Maksuliikenteestä vastaa Stripe -maksunvälityspalvelu. Jäsenmaksu veloitetaan valitsemasi maksutavan mukaisesti luottokortiltasi automaattisesti syötettyäsi kortin tiedot Stripe-palvelun maksuikkunaan. Luottokorttitiedot tallentuvat ainostaan Stripe-palveluun. Voit koska tahansa muuttaa maksutietojasi ja lopettaa jäsenyytesi jäsensivuillasi.

Jos käytössäsi ei ole luottokorttia, ota yhteyttä vip(a)energinenelama.fi sopiaksesi laskuvaihtoehdosta. Huomaa, että jäsenyytesi astuu voimaan vasta maksusuorituksen saavuttua Dream4REAL Oy:n tilille.

 

Verot

Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%.

 

 

VIP-jäsenyyden tyytyväisyystakuu

Sinulla on 30 pv täysi tyytyväisyystakuu. Jos et ole tyytyväinen jäsenyyteesi ja se ei vastaa odotuksiasi, ilmoittamalla asiasta 30 päivän kuluessa liittymisestäsi vip(a)energinenelama.fi saat täyden hyvityksen maksamastasi jäsenyyshinnasta. Dream4REAL Oy pidättää oikeuden muutoksiin.

 

 

VIP-jäsenyyssivujen immateriaalioikeudet

Tekijänoikeudet VIP-jäsensivuilla esitettyihin materiaaleihin säilyvät kaikissa tilanteissa Energinen Elämä -blogilla (Dream4REAL Oy). Asiakkaalla ei ole lupaa kopioida, uudelleentuottaa, myydä, antaa eteenpäin tai muutoin hyväksikäyttää sivustolta saamaansa materiaalia ilman Energinen Elämän -blogin (Dream4REAL Oy) erillistä suostumusta.

 

Tietosuoja

Rekisteröitymisen yhteydessä annettuja yhteystietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille.

 

Riitatilanteet

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, asiakas voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi.

Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn asiakkaan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).