REKISTERISELOSTE

Suomen henkilötietolaki (523/1999), 10 §

Sähköisen viestinnän tietosuojalaki (917/2014)

 

Energinen Elämä -sivusto on Dream4REAL Oy:n (myöhemmin yritys) ylläpitämä sivusto. energinenelama.fi sivustolla kerätään seuraavia rekistereitä: sähköpostilista (uutiskirje).

 

Rekisterin ylläpitäjä

Dream4REAL Oy
Y-tunnus 2375378-5
Emeleuksentie 3 A 2
61500 Isokyrö

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Sähköpostilistan rekisteri koostuu energinenelama.fi -sivuston sekä ilmaisten tai maksullisten tuotteiden tilaamisen kautta postituslistalle liittyneistä henkilöistä. Jäsenrekisteri koostuu energinenelama.fi VIP-jäseneksi liittyneistä henkilöistä. Yritys käyttää rekisteröityneiden henkilötietoja yhteydenpitoon sähköpostitse sekä asiakassuhteen hallintaan ja ylläpitoon. Jäsenille tiedotetaan sivuston uutisista  henkilötietolain mukaisesti. Jäsen hyväksyy, että yritys lähettää sähköpostin välityksellä myös suoramarkkinointimateriaalia.

Rekisterin sisältö

Sähköpostirekisteriin kerätään seuraavia tietoja: etunimi ja sähköpostiosoite. Rekisteröitynyt voi milloin tahansa poistaa tietonsa rekisteristä uutiskirjeen alaosassa sijaitsevan linkin kautta: "Voit peruuttaa tilauksen tai muuttaa yhteystietosi milloin tahansa."

Jäsenrekisteriin kerätään seuraavia tietoja: etunimi, sukunimi ja sähköpostiosoite. Rekisteröitynyt voi milloin tahansa lopettaa jäsenyytensä ja poistaa tietonsa rekisteristä oman jäsensivunsa kautta.

Henkilötietojen luovuttaminen

Rekisteriin kerättyjä tietoja ei luovuteta yrityksen ulkopuolelle markkinointi,- myynti-, mielipide- tai markkinatutkimustarkoituksiin. Henkilötietoja voidaan kuitenkin luovuttaa Suomen lakien mukaisesti viranomaisille niin pyydettäessä. Rekisterit on tallennettu tietojärjestelmään ja ne on suojattu ja sijoitettu siten, ettei asiaankuulumattomilla tahoilla ole pääsyä rekisteritietoihin.

Tietojen tarkistaminen

Yritys ei tarkista asiakkaan antamien henkilötietojen oikeellisuutta. Asiakas voi itse tarkistaa, muuttaa, täydentää ja poistaa asiakastietojaan uutiskirjeen alaosassa sijaitsevien linkkien kautta. Asiakkaan kaikki tiedot poistuvat rekisteristä sen jälkeen, kun asiakas on ne itse poistanut tai niiden  säilyttäminen muusta syystä ei ole enää tarpeellista.

Rekisterin tietolähteet

Henkilötiedot saadaan, kun henkilö tilaa uutiskirjeen tai jonkin ilmaisen tuotteen, päivittää omia tietojaan, liittyy sivuston jäseneksi tai ostaa verkkosivujen kautta jonkin yrityksen tarjoaman maksullisen tuotteen.

Linkit kolmansien osapuolien verkkosivuille

Sivuston bannerit, artikkelit, verkkovalmennukset, ladattavat materiaalit ja uutiskirjeet voivat sisältää linkkejä kolmansien osapuolten verkkosivustoille. Linkitetyt verkkosivustot eivät ole yrityksen hallinnassa, eikä se vastaa kolmansien osapuolten verkkosivustojen sisällöstä tai verkkosivustojen sisältämistä linkeistä. Jos henkilö siirtyy linkitetylle verkkosivustolle, hänen tulee tutustua kyseisen verkkosivuston yksityisyydensuojaperiaatteisiin, evästeiden keruutietoihin ja muihin sovellettaviin käyttöehtoihin itse. Osa linkeistä voi olla mainos- ja kumppanuus-linkkejä, joiden kautta yritys saa myyntipriovisioita.

Evästeet

Yritys kerää tietoja energinenelama.fi sivustoilla vierailevilta henkilöiltä. Tietoja käytetään liiketoiminnan kehittämiseen sekä mainosten kohdentamiseen. Muut verkkosivustot, joille mahdollisia linkkejä on, keräävät ja hyödyntävät evästeitä heidän tarpeidensa mukaan. Henkilön tulee itse hyväksyä jokaisen sivuston evästeet itse. Mikäli henkilö ei hyväksy, että hänestä kerätään tietoja, kyseisen sivuston käyttö tulee välittömästi lopettaa.

Lisätietoja

Rekisteriin liittyviin kysymyksiin vastaa Leena Pakonen leena@unelmafiilis.fi.

Rekisteriseloste on päivitetty viimeksi 9.7.2017