Tiesitkö, että niinkin huima määrä kuin 90% päätöksistämme päivittäin on alitajuntamme tekemiä?!

Alitajunnalla on siis hurjan iso merkitys ihan jokapäiväisessä arjessamme ja erityisesti siinä, kuinka pystymme toteuttamaan esimerkiksi elämäntapamuutoksia tai saavuttamaan tavoitteitamme.

Oletko havainnut joskus, että kun olet tietoisesti päättänyt esimerkiksi lopettaa ylimääräisen herkuttelun tai aloittaa uuden kuntoiluohjelman, joku ikäänkuin haraa vastaan ja muutos tuntuu kummallisen vaikealta... syy on siinä, että alitajuntasi ei ole täysin sisäistänyt samaa tavoitetta.

Mitä alitajunnassamme siis oikein on? Kuinka se toimii ja kuinka siihen voi vaikuttaa? Kuinka voit luoda harmonian tietoisen mielesi ja tämän valtavan voimapesän eli alitajunnan välille?

Kun saat alitajuntasi toimimaan tavoitteidesi eteen yhdessä tietoisen mielesi kanssa, mikään ei ole onnistumisen esteenä!

Tein aiheesta Energinen Elämä -valmennusohjelmaani webinaarin "Alitajuntasi Voima - kuinka se voi auttaa (tai estää) sinua tavoitteissasi".

Normaalisti nämä webinaarit ovat vain VIP-jäsenien katsottavissa, mutta nyt voit saada tämän webinaaritallenteen (75 min) itsellesi. Webinaarin hinta on normaalisti 15 euroa, nyt saat sen 10 eurolla!

 

Maksuvaihtoehdot
Alitajuntasi Voima -webinaari (käyttöoikeus 12kk)
Yhteystiedot
Laskutustapa
ALV sijainti
Siirry maksamaan

 

TÄRKEÄÄ TIETOA TILAUKSESTASI:

  • Saat maksun jälkeen sähköpostiisi linkin webinaarin katselusivulle. Linkki on voimassa 12 kuukauden ajan. Tarkistathan siis, että kirjoitat sähköpostiosoitteesi oikein.
  • Hinta sisältää arvonlisäveron 24%. Saat tilauksesi jälkeen vielä kuitin ostoksestasi yritykseni virallisella nimellä Dream4REAL Oy.
  • Sinulla on täysi 30 päivän tyytyväisyystakuu ostoksellesi.

 

JOS KÄYTÖSSÄSI EI OLE LUOTTOKORTTIA, voit maksaa webinaarin UnelmaFiilis Akatemiassa >>